Познато који кошаркаши Звезде ће пропустити меч у Атини

Д.Д.
Познато који кошаркаши Звезде ће пропустити меч у Атини

АТИНА - Кошаркаши Црвене звезде одиграли су фантастичну утакмицу и прегазили Фенербахче 87:56 у препуној Арени, али немају времена за славље јер их већ данас (20.15) очекује дуел против Олимпијакоса.

Тренер црвено-бијелих Јанис Сферопулос неће моћи да рачуна на Шабаза Нејпира, Јаго Дос Сантос је кренуо у Атину са екипом, а у Београду на терапијама су остали и Лазић, Ханга и Симоновић.

-Играмо против јако доброг тима, тима чије квалитете познајемо, били су финалисти прошле сезоне. Можда у задње време немају добре резултате, али имају огроман квалитет и могу да играју јако добро. Морамо бтии спремни за битку са јако добрим тимом,рекао је тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос..

Јаго Дос Сантос ће бити у тиму

-Очекује нас тежак и напоран меч. Олимпијакос такође има сјајну атмосферу, добре навијаче, изванредан тим…али спремићемо се. Распоред је изузетно густ, напори су велики, али мислим да је кључ као и синоћ одбрана, а напад ће доћи сам од себе, рекао је бразилски плеј.

Екипа се у петак враћа из Атине, након тога слиједи утакмица са Морнаром у хали „Александар Николић“, а наредног петка екипа дочекује у  екипу Арманија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана