Познато када и гдје ће Дејан Милојевић бити сахрањен

ГС
Познато када и гдје ће Дејан Милојевић бити сахрањен

Вијест о прераној смрти легендарног Дејана Милојевића потресла је цијели кошаркашки, али и генерално спортски свијет.

Дејан Милојевић је преминуо 17. јануара од посљедица срчаног удара, а сада је познато и мјесто и вријеме сахране, пише Спортал.

Изненадна смрт Дејана Милојевића потресла је многе, с обзиром на његов значајан допринос и присуство у свијету спорта. Дејан Милојевић је током своје каријере постао препознатљиво име у кошаркашким круговима, а његов рад у стручном штабу Голден Стејт Вориорса само је потврђивао његову стручност и посвећеност спорту.

Према посљедњим информација, легендарни Деки Милојевић биће сахрањен 12. фебруара на Новом бежанијском гробљу. Опело је заказано за 13 часова, а сахрана за 13 часова и 30 минута, преноси АТВ

Многи љубитељи спорта и колеге тренери изражавају дубоко жаљење због губитка овог великана српског спорта. Милојевић је током каријере оставио неизбрисив траг у кошаркашком свијету, како као играч, тако и као успјешан тренер. Његова преданост, страст и посвећеност спорту били су инспирација многима, а његова прерана смрт оставља празнину која ће бити тешко попуњена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана