Погледајте како наоружани специјалци чувају играче Реала на тренингу VIDEO

Г.С.
Погледајте како наоружани специјалци чувају играче Реала на тренингу VIDEO

БЕОГРАД - Кошаркаши Реал Мадрида вечерас гостују Партизану, у којој београдски клуб има прву меч лопту за пласман на Фајнал Фор.

Иако су црно-бијели донијели двије побједе из Мадрида, у центру пажње су кошаркаши Реала након тучњаве којом је завршена друга утакмица.

Мадриђани су након инцидента који је изазвао Серхио Љуљ и тучњаве која је бацила сјенку на другу велику побједу, тражили високе мјере обезбјеђења.

Од тренутка када су слетјели на аеродром, па све до уласка у хотел испраћени су јаким снагама припадника полиције које су све вријеме водили рачуна да се нико од навијача не приближи делегацији из Мадрида.

Појавили су се и први снимци са тренинга Реала, а видно је да и у дворани током тренинга велики број специјалних полицајаца води рачуна о безбједности.

Иако је током тренинга приступ забрањен свима осим службеним лицима оба тима, очигледно је да међу Мадриђанима влада страх.

Свјесни су да је послије инцидента који су испровоцирали атмосфера наелектрисана и очигледно да не желе да било шта препустити случају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана