Пирова побједа Игокее

М. З.
Пирова побједа Игокее

ЛАКТАШИ - Кошаркаши Игокее неће играти у плеј-офу АБА лиге иако су побиједили Студентски центар резултатом 75:74, у 26. колу регионалног такмичења.

Екипа из Александровца није успјела да надигра Подгоричане са више од седам поена разлике што би јој продужило наду да може до осмог мјеста на табели. Да би осигурала поменуту позицију требало би још да добије Морнар у Бару идуће недјеље, али та утакмица осим резултатског престижа неће имати посебног утицаја. Игокеа је стигла до десете побједе ове сезоне у којој још има 15 пораза, а Студентски центар има 11 тријумфа и 16 пораза баш као и Задар. У случају да Игокеа добије Баране гледала би се мини табела ова три клуба према којој је клуба из Републике Српске у најлошијем положају.

На утакмици у Лакташима домаћин је прешао у вођство средином друге четвртине што није испустио ни у напетој завршници када су гости опасно запријетили. Најбољи код побједника био је Стефан Ђорђевић са 22 поена и 11 скокова док је Коста Кондић убацио 17 поена, а Ненад Неранџић 12. Код гостију Данило Тасић је постигао 17 поена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана