Петрушев стиже у Звезду?

Б92
Петрушев стиже у Звезду?

БЕОГРАД - Српски репрезентативац Филип Петрушев ускоро ће постати члан Црвене звезде, наводе грчки медији.

Како преноси грчка Газета, Филип Петрушев налази се на корак од преласка у Црвену звезду, иако је дјеловало да је све готово и да неће напуштати Олимпијакос.

Они наводе да је у питању позајмица у трајању од годину дана, па да ће се наредног љета преговарати о његовом евентуелном останку у тиму на дуже стазе.

Олимпијакос је, иначе, договорио долазак Евана Фурнијеа и сада би требало да пусте Петрушева да пређе у Звезду.

Газета наводи да је управо то случај: Ако Еван Фурније и званично постане кошаркаш Олимпијакоса отвориће се простор за одлазак и Јоргос Барцокас је дао дозволу челницима да Петрушева пошаљу у Црвену звезду.

За сада није познато да ли би то значило да се Олимпијакос опрашта од Петрушева или би га чекали у тиму наредног љета, али се зна да је Петрушев вишак уколико дође Фурније.

Еван би покривао позицију три, док би Везенков био стартна четворка, а резервна Алек Питерс који би био лишен дужности ниског крила и тамо би уз Фурнијеа играо Шек Мекисик.

Петрушев може да игра и на позицији центра, али тамо већ имају Николу Милутинова, Јусуфу Фала и Мозеса Рајта па је гужва и у тренутном бројном стању без српског репрезентативца.

Наводи се у наставку да би у случају да Петрушев остане, нови клуб могао да потражи Шек Мекисик и да би у том случају Питерс остао на тројци, а Петрушев на четворци иза Везенкова.

Све у свему, Олимпијакос спрема састав за освајање Евролиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана