Пешић прецртао још једног играча: У Азију идемо са тринаест играча

Танјуг
Пешић прецртао још једног играча: У Азију идемо са тринаест играча

БЕОГРАД - Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је после побједе над Порториком 110:75 у пријатељском мечу да ће у Азију водити 13 играча и да ће коначан списак од 12 играча на које ће рачунати за Свјетско првенство саопштити 24. августа.

„Била је ово добра прилика да играмо пред нашом публиком, којој се захваљујемо на посети и подршци. Момци су имали мотив да одиграју што боље и да се представе навијачима у најбољем светлу. Нисмо ми толико добри како то после ове убедљиве победе изгледа, нити су они лоши како изгледа, јер су дошли из друге временске зоне, што сад очекује и нас кад кренемо у Азију. Утакмица против њих у Манили ће бити много другачија. Нећемо много причати о резултату и утакмици, али имамо разлога да будемо задовољни“, рекао је Пешић на конференцији за медије. 

Селектор је саопштио да Никола Топић неће путовати са остатком екипе у Азију и да ће коначан списак од 12 играча саопштити 48 сати пред меч против Кине. 

„У Кину путује 13 играча, као и после у Манилу. Никола Топић ће остати овде да ради, као и Душан Беслаћ који има проблем са повредом. Коначан списак од 12 играча саопштићемо 24. августа, 48 сати пред прву утакмицу на Мундобаскету против Кине“, закључио је Пешић.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана