Партизан вечерас домаћин Црвеној звезди у АБА лиги

Танјуг
Партизан вечерас домаћин Црвеној звезди у АБА лиги

БЕОГРАД - У утакмици 5. кола регионалне АБА лиге, вечерас ће кошаркаши Партизана од 20 сати у “Штарк арени” дочекати вјечитог ривала Црвену звезду.

Партизан је прије четири дана пред својим навијачима побиједио Црвену звезду са 88:86, у мечу Евролиге, а тренер “црно белих” Жељко Обрадовић очекује да ће и данашња утакмица бити тешка.

-Прилично неуобичајена ситуација да одмах након евролигашког дербија играмо против Црвене звезде и у АБА лиги. Била је веома тешка та прва утакмица и очекујем да нас иста таква очекује и данас. Изузетну важност има утакмица. Оно што је за нас најважније је да сви играчи који су у спремни и здрави, пруже свој максимум. Очекујемо поново изванредну атмосферу какву су направили наши навијачи у евролигашкој утакмици - истакао је Обрадовић.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да ће “црвено-бијели” дати све од себе и да његов тим мора да извуче закључке из дуела са “црно-бијелима” у Евролиги.

-Свесни смо да нас очекује потпуно другачија утакмица од претходне. Из ње треба да извучемо закључке. Ово је АБА лига која нам је јако важна. Даћемо све од себе, јер нам је и ова утакмица јако важна - рекао је Сферопулос.

“Црвено-бијели” послије четири кола у регионалном такмичењу имају све четири побједе, док је Партизан забиљежио три тријумфа и један пораз.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана