Партизан ствара моћан тим!

ГС
Foto: Старспорт

Након што је Партизан данас сервирао долазак Ифеа Лундберга, само неколико сати касније црно-бијели су успјели да обезбиједе још један велики потпис, пошто бивши француски НБА кошаркаш, Френк Ниликина долазе у Београд!

Он је према незваничним информацијама потписао уговор на двије године.

Сам договор потврдио је и кошаркаш на својој Инстаграм страници, пошто је објавио стори са црно-бијелим круговима, а врло брзо је постало јасно да се то односи баш на Партизан.

Ниликина је кроз каријеру наступао за француски Стразбур одакле је отишао у НБА лигу, пошто је 2017. године изабран као осми пик на Драфту.

У Никсима је провео четири године, потом је двије сезоне био у Даласу, а једну годину у Шарлоту гдје је имао проблема са повредом, па је доста дуго био ван ритма.

Рођен је 28. јула 1998. године, а може да покрива позиције један и два, рођен је у Иселу у Белгији, а са Француском је освојио сребрну медаљу на Олимпијским играма у Токију, бронзу у Кини на Свјетском првенству и два злата са младим селекцијама 2016. у Турској и 2014. у Летонији.

Ријеч је о атлетски јако добро поткованом кошаркашу, који ће засигурно врло добро доћи екипи Жељка Обрадовића. Очекује се да и сам клуб врло брзо изађе са свим детаљима, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана