Партизан се побједом опростио од Евролиге

ГС
Партизан се побједом опростио од Евролиге

БЕОГРАД - Кошаркаши Партизана су савладали Валенсију у "Београдској арени", резултатом 79:66, у овкиру посљедњег 34. кола Евролиге.

Црно-бијели су завршили сезону у елитном такмичењу на 11. мЈесту са 16 побЈеда и 18 пораза. Са друге стране, Валенсија је 13. са 15-19.

Најбољи учинак у редовима Партизана је имао Џејмс Нанели са 19 поена, а пратио га је Џејлин Смит са 15 поена без промашаја из игре, преноси Б92.

Овај меч није имао никакав резултатски значај јер су оба тима остала без шансе да се пласирају у плеј-ин наредне сезоне.

Без обзира на то Партизан је имао велику подршку навијача са трибина. И овај меч је био огледало цијеле сезоне Партизана у Евролиги.

Играли су на принципу топло-хладно. Имао је Партизан предност, али се Валенсија враћа и окретала резултат. На крају се ипак боље снашао Партизан који се тако побједом опростио од елитног такмичења.

Неизвјесност је владала до краја треће четвртине, а у посљедњој дионици је Партизан преломио меч у своју корист и тако уписао 16. побједу ове сезоне.

Најбољи у редовима Партизана били су Џејмс Нанели са 19 и Џејлин Смит са 12 поена, док се код Валенсије истакао Семи Оџелеје са 17 кошева.

Овај меч је одигран у част прерано преминулог кошаркаша и тренера Дејана Милојевића, који је током каријере носио дресове оба тима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана