Партизан се опростио од још тројице кошаркаша

GS
Foto: Arhiva

Послије истека уговора са Каминским, Доужером и Понитком, кошаркашки клуб Партизан и званично се опростио од кошаркаша који неће продужити уговор.

Како ствари стоје, црно-бијели су одлучили да потпуно реновирају тим за предстојећу сезону. Тако, доскорашњи капитен Кевин Пантер напустио је клуб и прешао у редове Барселоне, баш као и Зек Ледеј који је потписао уговор са миланском Олимпијом.

Послије њихових одлазака, Ален Смаилагић је отишао у Жалгирис, а оно што је од раније било познато, сада је добило и званичну потврду, а то је да тренер Жељко Обрадовић не рачуна на још тројицу странаца.

Клуб се огласио на друштвеним мрежама:

- Након истека уговора за сезону 2023-24, трио Понитка, Камински, Доужер напушта црно-бијеле. Момци, Партизан вам жели пуно среће и успјеха у наставку каријере - стоји у објави клуба.

Да подсјетимо, у клуб су до сада стигли Вања Маринковић, Ифе Лундберг и Френк Ниликина, а помињу се и доласци Тајрика Џонса, Исака Бонге, Стерлинга Брауна, Марија Накића, Аријана Лакића, које је, незванично, клуб већ "потписао".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана