Партизан се огласио због Нанелија: Примио је сав новац

ГС
Foto: Агенције

KK Партизан се огласио поводом бившег играча Џејмса Нанелија.

Црно-бијели су прекинули сарадњу са Џејмсом Нанелијем и након тога је настало много буре у јавности.

Саопштење Партизана преносимо у цјелости и без редакцијских измјена.

"Послије оглашавања на друштвеној мрежи Икс од стране бившег играча КК Партизан, Џејмса Нанелија, Клуб жели да овим путем истакне релевантне чињенице у вези са случајем који нико није желио.

Након завршетка сезоне 2023-24, стручни штаб је донио одлуку да играчу не понуди продужетак сарадње. Одлука спортског сектора је била да на тој позицији буду потписани капитен Вања Маринковић и Ајзак Бонга. Када су у питању финансијске обавезе Клуба према играчу, Џејмс Нанели је примио сав новац који му припада одмах након завршетка сезоне. Такође, за остварене резултате у претходне две сезоне је примио и припадајуће премије на које су обрачунати и плаћени сви порези.

Инцидент који је обиљежио завршетак Џејмсовог ангажмана у Партизану, десио се у веома важном тренутку за Клуб. Сувишно је поново подвлачити колико никоме није било драго због инцидента и туче у којој је тадашњи играч Партизана учествовао са играчем ривалског тима и том приликом му нанио лакше тјелесне повреде.

Послије тог немилог догађаја, тренер Партизана Моцарт Бет Жељко Обрадовић је донио одлуку да се играч удаљи из екипе и не буде дио тима у наредним утакмицама. Наведени инцидент нико није желио, најмање КК Партизан који још једном изражава жаљење због тог догађаја.

Са друге стране, Клуб разумије емоције и одређене фрустрације свог бившег играча тим поводом, али се интерна правила КК Партизан морају поштовати. Једноставно, нико није већи и важнији од самог Клуба.

Још једном, KK Партизан Моцарт Бет се захваљује Џејмсу Нанелију за све лијепе тренутке које је подарио Клубу и навијачима. Овим путем, КК Партизан још једном од срца жели Џејмсу Нанелију много среће и успјеха на професионалном и приватном плану", рекао је Партизан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана