Партизан опет сарађује са једним од најбољих менаџера

Телеграф
Партизан опет сарађује са једним од најбољих менаџера

БЕОГРАД - Претходног љета је једна "свађа" озбиљно уздрмала српску кошарку, када је Партизан одлучио да прекине сарадњу са најпознатијим и вјероватно најбољим кошаркашким менаџером у Европи Мишком Ражнатовићем због Јама Мадара, али се чини да је и томе крај.

Прошло је годину дана откако је Партизан издао и жустро саопштење у ком је окривио Ражнатовића да је крив за то што је Јам Мадар напустио клуб, када су рекли да су с њим прекинули и сваки могући вид сарадње.

Покушао је потом Партизан да пронађе играче без Ражнатовића, а сезона је прошла тако како је прошла - без освојеног трофеја, али и без плеј-офа или плеј-ина Евролиге.

Због тога су схватили у Партизану да то није баш пут којим жели црно-бела екипа да иде, па је дошло до помирења и поновне сарадње.

То је чак и најавио предсједник Партизана Остоја Мијаиловић још почетком јуна.

"Ја заиста поштујем Мишков учинак, он зна тај посао да ради и зато је и један од најбољих. Ја не могу да кажем да ће овај наш однос да траје вечно, тај однос треба да буде нормалан, јер он заступа велики број играча, али мора да постоји неко међусобно поштовање".

Самим тим, током љета су почели да се распитују за играче Мишка Ражнатовића, а један од њих је и Марио Накић, који је договорио услове са Партизаном и ускоро би требало да постане нови играч клуба из Хумске, преноси Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана