Партизан доводи кошаркаша Реал Мадрида?

ГС
Foto: Спортал

БЕИГРАД- Марио Хезоња већ дуго је велика жеља навијача Партизана, а према сазнањима Курира ускоро би требало и да обуче црно-бијели дрес.

Курир пише да би бомба требало да експлодира по завршетку финалне серије шпанске АЦБ лиге у којој Реал из Мадрида игра против Мурсије (води са 2-0 у победама) јер челници Партизана, али и сам Хезоња, чекају да се оконча сезона како би договорили све детаље.

Први директан контакт већ је направљен, те су људи из Партизана и Хезоња обавили прве разговоре и то у Барселони.

Хрват никада није крио да воли Партизан и навија за београдске црно-бијеле, а сада би Жељко Обрадовић могао и да прави тим око њега.

Такође, Хезоња је дао изјаву којом је "долио уље на ватру" када је долазак у Београд у питању.

- Лаж је да сам одлучио да останем у Реалу! Тренутно разговарамо и покушавамо да дођемо до договора, али сада није вријеме да причамо о томе - истакао је он.

Нема сумње да би долазак хрватског кошаркаша био пун погодак и да би он у Београду могао да настави са партијама које је пружао у Мадриду. Евролигашку сезону за нама завршио је са 13,5 поена 4,6 скокова, једном украденом лоптом и 0,9 асистенција у просеку.

Ипак, то није све када је у питању трансфер пијаца у Партизану. Црно-бијели направили су јасан план за наредну сезону и амбиције управе су да свом тренеру Жељку Обрадовићу омогући ростер у ком ће имати скоро два комплетна тима.

Домаћи играчи и они нешто млађи уз појачања попут Аријана Лакића изнеће већи терет и добиће више минута у регионалном шампионату, док ће прве звијезде, вероватно предвођене Мариом Хезоњом, имати највише циљеве у Евролиги.

Све ово довољно говори да нас чека вруће љето на кошаркашкој трансфер пијаци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана