Партизан дочекује Валенсију у Евролиги: Побједом се одужити навијачима

ГС
Партизан дочекује Валенсију у Евролиги: Побједом се одужити навијачима

БЕОГРАД - Кошаркаши Партизана желе да сезону у лигашком дијелу Евролиге заврше побједом. Тим Жељка Обрадовића ће на свом паркету дочекати Валенсију (20.30 часова) која је пред овај меч смијенила тренера Алекса Мумбруа. 

Валенсија је дуго била у сјајној позицији да избори плеј-ин, али је неочекиваним поразима прокоцкала своју шансу. Због тога су услиједиле промјене на клупи, а екипа је дефинитивно у кризи. Као да се и сама предала након три везана пораза иако је у првенству Шпаније савладала Басконију.

Партизан ће пред овај дуел већ знати резултат из Истанбула и да ли има шансе за плеј-ин. Црвена звезда је синоћ играла тај дуел, а тренер Жељко Обрадовић је раније истицао да он неће утицати на припрему. 

- Ми се спремамо за Валенсију с циљем да остваримо победу и да испоштујемо наше навијаче, те да лигашки део завршимо на најбољи могући начин. То је једино што нас занима, а ми желимо да у овом мечу додатно напредујемо - рекао је Обрадовић. 

Парови: Олимпијакос - Фенербахче (20.15), Партизан - Валенсија (20.30), Виртус  - Басконија (20.30), Асвел - Барселона (21 час).


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана