Остоја Мијаиловић: КК Игокеа је био уз Партизан у најтежим временима

ГС
Остоја Мијаиловић: КК Игокеа је био уз Партизан у најтежим временима

Кошаркашки клуб Игокеа прославлавља свој 50. рођендан, а тим поводом све је у знаку кошарке.

На турниру који је организован поводом великог јубилеја заиграли су, уз домаћина, Партизан, ЦСКА, Галатасарај, Турк Телеком и Хапоел, а уочи финалног дана уприличена је и свечана академија за пола вијека постојања клуба. 

"Мало људи је упознато са тим, али ја морам да кажем да су Милорад Додик и КК Игокеа уз Партизан били и у оним најтежим временима када сам тек преузео клуб и свесрдно су нам помагали, на све начине, да Партизан опстане. Ја сам им веома захвалан на томе", рекао је Мијаиловић. 

Присјетио се и првих дана свог предсједничког мандата у КК Партизан који, како каже, нису били нимало лако, а пребродио их је и уз помоћ пријатеља из Игокее.

"Сјећам се и да нас је Игокеа, тада, на спортском терену побјеђивала и у Лакташима, али и у Београду. 

Ти порази су били болни за нас, али би Игор Додик, након тих утакмица, увијек назвао да ми каже да подигнем главу, да ће Партизан да се врати на старе стазе славе, и да морам да наставим да вјерујем у то што радим. 

То су били први дана мог пресједниковања у КК Партизан и те ријечи су ми много значиле. Игор је показао, не само да је сјајан спортски радник него да је, прије свега, велики човјек. 

Од срца честитам Игокеи вриједан јубилеј и желим им пуно успјеха у будућности", рекао је Мијаиловић који је током свечане академије добио и захвалницу од КК Игокеа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана