Ослабљена Игокеа поражена у Мурсији

Д.Д.
Ослабљена Игокеа поражена у Мурсији

МУРСИЈА - Игокеа је доживела други пораз у ФИБА Лигi шампиона у питању. Мурсија је на свом паркету убједљиво савладала ослабљену екипу из Лакташа резултатом 72:47.

Александровчани су били ослабљени  јер нису играли Марко Јошило, Џеки Кармајкл и Стефан Муди и без три важна играча нису успјели да пруже значајнији отпор.

Након изједначеног старта Мурсија се одлијепила серијом 5:0, а затим је брзо дошла и до 14 поена предности. Покушавао је тренер Владо Јовановић ”продрмати” екипу са два тајм аута у другом периоду али је Мурсија имала и максималних 18 поена вишка (35:17), јер се Игокеа мучила у нападу.

Успјела је Игокеа уз добру партију Николе Танасковића да смањи заостатак али се тада на жалост екипе из Лакташа разиграо Дилан Енис који је донио и плус 20 на крају треће четвртине када је побједник био ријешен. Мурсија је рутински привела меч крају.

У пораженом тиму Никола Танасковић је имао 15 поена и био је јеидни двоцифрен док је Зоран Николић додао девет поена и пет скокова.

Мурсија након два кола има побједу и пораз, док ће Игокеа у наредном колу јурити први тријумф против Тортоне која је у овом колу на гостовању савладала Тофаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана