Орлови не би примили награду коју не заслужују

Г.С.
Орлови не би примили награду коју не заслужују

БАЊАЛУКА – Пред Избор најбољих спортиста Бањалуке дошло је до несугласица између Женског кошаркашког клуба Орлови и Женског рукометног клуба Борац.

Незадовољни радом комисије , у кошаркашком клубу су одлучили  да повуку пријаву за избор најбоље женске екипе.  Орлови су  тада прозвали ЖРК Борац, а одмах им је одговорио директор рукометашица Дарко Савић.

Након његовог одговор опет су се огласили Орлови новим саопштењем.

- Управни одбор КК Орлови одлучио је да повуче кандидатуру. Сматрамо да смо оштећени и прошле године када нисмо реаговали, али и ове. Нити једном реченицом нисмо увриједили никог из ЖРК Борац. Стога нам није јасно саопштење из ЖРК Борац односно уплитање споредних ствари. Резултати су егзактна категорија .Не разумијемо у чему је проблем ако тражимо фер и поштен избор. Ми смо по бодовању били испред свих женских клубова из Бањалуке због резултата. Након субјективних оцјена чланова "стручне комисије" другу годину заредом наше играчице остају без награде. Циљеви свих клубова су исти, афирмација спорта и спортски резултати. Спортских непријатеља немамо, свима желимо све најбоље. Начином како се иступа у јавности свако говори највише о себи.КК Орлови никад не би примили награду коју не заслужују, написано је у саопштењу бањалучког клуба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана