Орлови дочекују Будућност у хуманитарном мечу

Милан Зубовић
Орлови дочекују Будућност у хуманитарном мечу

БАЊАЛУКА - Екипа Орлова сутра од 19 часова угостиће Будућност у трећем колу WABA Суперлиге.

Утакмица ће бити хуманитарног карактера и сав приход од продатих улазница биће уплаћен за лијечење бивше кошаркашице и докторке Весне Шипке.

- Очекује нас утакмица против једине непоражене екипе у лиги и сматрам да је дошло време да у нашој дворани пружимо озбиљан отпор и пробамо да стигнемо до победе. Ради се о сјајној младој екипи која дуго година има исти систем рада са истим тренером. Њихов стил је препознатљив, доста добро трче... Међутим и ми имамо девојке које су показале да су спремне да играју велике утакмице. Једине смо пружили јак отпор Цељу, нисмо успеле да победимо и сматрам да је сада време да се покажемо у најбољем светлу. Комплетне смо и спремне да дамо максимум - рекла је тренер Орлова Весна Џувер.

Бањалучки тим има по три побједе и пораза за сада те заузима пето мјесто на табели.

- Доста сам задовољна оствареним резултатима до сада. Можда смо само прву утакмицу у наставку такмичења код куће неплански изгубили у једној потпуно чудној утакмици. Јачи смо од Слоге, али нисмо били комплетни и концентрисани што нас је мало пореметило. Победом у Шапцу вратиле смо се у трку за Фајнал фор и то треба показати на терену. Идемо корак по корак и већ сада можемо да се озбиљно вратимо у трку - навела је Џуверова.

Млада Милица Ђокић дијели оптимитзам свог тренера и обећава велику борбу на терену.

- Чека нас физички и психички јако тешка утакмица, али знам да ћемо јако озбиљно приступити мечу и показати карактер те разлог зашто смо се пласирали у WABA Суперлигу. Утакмица тражи много времена за припрему и покушаћемо да исправимо ствари које су бил е лоше до сада и да припазимо на грешке које смо правили против Слоге - истакла је Ђокићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана