ОКК Игман Источна Илиџа у Mozzartовим дресовима креће ка новим успјесима

Mozzart
Foto: Mozzart

ОКК Игман-Источна Илиџа важи за један од најмасовнијих спортских колектива у БиХ, који броји више од 200 чланова! Осим што биљежи велике успјехе у сениорској конкуренцији, клуб има осам мушких и женских омладинских селекција.

Оваква масовност била је главни разлог зашто је компанија Mozzart ријешила да подржи клуб са традицијом дугом пола вијека.

У питању је, заправо, сљедбеник ОКК Илиџа, некадашњег члана Савезне лиге СФР Југославије. Под новим називом, они су наставили мисију промоције игре под обручима.

Крајем 2013. године основан је ОКК Игман-Источна Илиџа. Сениори су у сезони 2016/17 били прваци Друге лиге РС Исток, а сениорке су се у сезонама 2019/20, 2020/21 2021/22 такмичиле у Премијер лиги БиХ. Након освајања титуле првака Републике Српске, даме ће се у сезони 2023/2024 опет такмичити у најелитнијем надметању на нивоу БиХ, Премијер лиги БиХ.

"Имамо високе амбиције за наредну сезону што се тиче сениорских састава. Циљ нам је да женска екипа буде у горњем дијелу табеле у Премијер лиги БиХ, а да мушки тим избори пласман у Прву лигу РС. Са млађим селекцијама желимо да учествујемо на што више турнира широм земље. Веома смо захвални компанији Mozzart на донацији дресова, надамо се ћемо и убудуће имати њихову подршку", нагласио је Зоран Шеховац, секретар и тренер у ОКК Игман Источна Илиџа.

Кроз донације опреме, компанија Mozzart до сада је обрадовала бројне клубове широм земље, у различитим спортовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана