Обрадовићева конференција за новинаре трајала минут: Осјећам бруку и срамоту

ГС
Обрадовићева конференција за новинаре трајала минут: Осјећам бруку и срамоту

БЕОГРАД - Кошаркаши Партизана су везали четири пораза, по два у оба такмичења, а посљедњи им је нанијела екипа Сплита у 19. колу АБА лиге.

Ривал је водио од друге дионице, а актуелни шампион је у овом мечу био испод свог нивоа, па је, након што је већи дио меча био у двоцифреном минусу, изгубио резултатом 67:74, због чега се тренер Жељко Обрадовић извинио навијачима.

До сада се није десило да овој екипи навијаче звижде, али су се после овог меча у Арени чули звиждуци. За пораз је одговорност преузео тренер Обрадовић. Његова конфереција за новинаре након пораза трајала је свега минут.

- Честитам екипи Сплита на заслуженој победи, вечерас су играли неупоредиво боље од нас, апсолутно су заслужили да победе. Што се нас тиче, вероватно је прва ствар коју морам да урадим је да се извиним свим људима који су дошли и који су гледали овакво невероватно лоше издање и кад екипа изгледа овако како изгледа, онда тренер треба да се запита и да преузме одговорност, ја ћу је преузети - рекао је, преноси Спортал.

Он је потом објаснио зашто је "одмарао" Кевина Пантера и Пи-Џеј Доужера, а изостао је и Урош Трифуновић, коме је прошле недјеље позлило у авиону током лета из Нице у Болоњи.

-Иза нас и испред нас је серија тешких утакмица и размишљао сам да је прилика да се одморе два играча. Кевин који је у великој минутажи и Пи-Џеј који има проблем с ногом и због тога сам их склонио из тима, плус Трифуновић, који је у процесу да се утврди што му је позлило на путу пре неки дан - поручио је Обрадовић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана