Обрадовићев апел свим Партизановцима: “Поштујте”

Г.С.
Обрадовићев апел свим Партизановцима: “Поштујте”

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић је говорио за Спорт клуб уочи меча црно-бијелих против Бајерна у трећем колу Евролиге.

Обрадовић је на самом почетку нагласио шта је то кључно за његов тим у овој утакмици, па онда упутио апел навијачима.

“Треба да водимо рачуна да одиграмо нормалну утакмицу а не да кренемо еуфорично. Позивам навијаче Партизана на фер и спортско навијање. Кад год смо гостовали у Минхену, били смо лепо дочекани, велико гостопримство смо доживели од Бајерна и нема разлога да тако не буде опет. Позивам навијаче Партизана да нас бодре и да поштују сваког појединца и сваког члана Бајерна“, јасан је Обрадовић.

Дотакао се потом учинака Мариа Накића.

“Марио је показао да ми на њега рачунамо и тек ћемо рачунати. Веома је озбиљан, цело лето је радио он и Аријан Лакић. Заслужују све похвале и наравно да ћу рачунати на њих, они су део овог тима. Неко ко свакако заслужује да игра и понашањем и односом према раду, а поготово што они нису излазили из сале целог лета“, додао је.

Открио је и на чему инсистира када је он у питању.

“Свестан је квалитета у одбрани. Оно што ја инсистирам је да буде још агресивнији у нападу. Да верује себи и да има у том смислу право на отворен шут и да то користи. Против Цибоне је одиграо меч без грешке и одбрамбено и нападачки. Почео је у Мадриду и одиграо је коректно у Подгорици. Суштина је да никад не буде задовољан него да буде све бољи и бољи”, закључио је Обрадовић за СК.

Партизан Бајерн дочекује од 20 сати и 45 минута.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана