Обрадовић: Захтјевна утакмица пред нама, морамо бити паметни

Танјуг
Обрадовић: Захтјевна утакмица пред нама, морамо бити паметни

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас да очекује захтјевну утакмицу сутра против Макабија из Тел Авива и да екипа треба паметно да одигра.

Кошаркаши Партизана сутра од 20.05 часова гостују, у Београду у Хали "Александар Николић", Макабију из Тел Авива у четвртом колу Евролиге.

"Ово је једини тренинг који смо могли да направимо пред ову утакмицу. Мислим да нас очекује веома захтјевна утакмица. Требa да се припремимо да одиграмо паметно и стрпљиво и без срљања. Оно што је карактеристично за игру Макабија, да имају висок ритам утакмице, да су за то заслужни њихови плей играчи, чак и Ли који се прикључио пре неколико дана, ту су Блат и Дибартоломео", рекао је Обрадовић новинарима.

Тренер Партизана је изјавио да Макаби упућује доста шута за три поена послије којих иде на скок у нападу.

"То су неке ствари на које морамо да обратимо пажњу, да им не дозволимо лакан контра нападак и секундарни контра нападак. Имају доста сет акција послије тајм-аута. Мислим да нас очекује веома захтјевна утакмица", рекао је Обрадовић новинарима.

Он је рекао да не зна колико ће људи моћи да присуствује сутрашњој утакмици и да ће се све боље чути због такве ситуације.

Партизан је у прошлом колу забиљежио прву побједу, Обрадовић је навео да је важно што је екипа добро одиграла у преломним тренуцима утакмице.

"Мени је јасно докле овај тим може да иде. Важно је да екипа добро реагује, јуче је екипа добро реаговала. Видео-анализа је нешто што помаже играчима да схвате где су грешили", изјавио је тренер Партизана.

Обрадовић је рекао да су сви играчи здрави и спремни за овај меч.

Партизан послије три кола има једну побједу и два пораза, док Макаби има учинак 2-1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана