Обрадовић: Веровали смо у победу, хвала навијачима на подршци

Танјуг
Обрадовић: Веровали смо у победу, хвала навијачима на подршци

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је синоћ у Београду да је његов тим вјероватно у побједу против Монака и захвалио се навијачима на подршци на мечу 12. кола Евролиге.

Кошаркаши Партизана побеијдили су у Београду екипу Монака после продужетка резултатом 89:85 у утакмици 12. кола Евролиге.

-Веома сам срећан што смо победили у овој фантастичној утакмици, која је личила на ону од прошле недеље против Панатинаикоса. Као и прошле недеље, веровали смо у победу и играли са великом енергијом кад се ломило - рекао је Обрадовић на конференцији за медије послије утакмице.

Тренер Партизана је говорио и о детаљима, који су преломили утакмицу.

-Монако  је у првом полувремену имао девет офанзивних скокова, а цело друго полувреме и продужетак пет. Имали смо много изгубљених лопти због чега су они имали више поседа, али у кошарци побеђује онај ко више погоди. Прво полувреме смо одиграли веома лоше у нападу, али смо то поправили у наставку - додао је Обрадовић.

Утакмици између Партизана и Монака присуствовало је 19.974 навијача. Током меча су се чуле и увреде на рачун тренера гостију Саше Обрадовића.

-Хвала навијачима на невероватној енергији, носили су нас до победе. Искористићу прилику да их замолим да никог не вређају, да бодре свој клуб као што га увек бодре и због чега се у Европи прича о њима - закључио је Обрадовић.

Кошаркаши Партизана послије 12. кола у Евролиги имају по шест побједа и пораза. "Црно-бијели" ће у наредном колу Евролиге за два дана у Београду дочекати Армани из Милана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана