Обрадовић: "Орлови" играју одлично, бодрићемо их у недељу

Милан Зубовић
Foto: ФОТО: Д. ПОЗДЕРОВИЋ

ЛАКТАШИ - Стратег кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић похвалио је игру репрезентације Србије која је изборила финале Свјетског првенства у којем ју очекује сусрета са Њемачком (недјеља, 14.30 часова).

- Гледали смо сви заједно, репрезентација игра изванредно ушли су у велико финале и наравно да им желимо све најбоље и навијаћемо за њих и бодрити до краја - рекао је Обрадовић.

Његов тим славио је побједу против Хапоела из Јерусалима у Лакташима резултатом 86:81, а била је то прва провјера екипе пред почетак нове сезоне.

- Први и основни утисак је да се захвалим овим људима који су као и сваке године анпарвили добру атмосферу у Лакташима. Мислим да је то допринело да одиграмо једну веома добру утакмицу. Изненађен сам квалитетом утакмица с обзиром да је ово била прва утакмица након десет дана припрема. Задовољан сам наравно, иако има ствари које треба да се поправљају и радићемо на томе. Хапоел је заиста одлична екипа и навијачи су имали шансу да уживају у мечу - изјавио је Обрадовић.

Веч у суботу од 18.30 часова очекује их сусрет са Турк Телекомом.

- Турнирски систем је такав да ћу сутра мало другачије водити утакмицу. Мислим да ове контролне утакмице и служе за то да се провере неке ствари. Имамо четири нова играча у нашем тиму и то је права прилика да се уиграју и схвате захтеве коеј смо поставили пред њих - истакао је Обрадовић.

Тај сусрет биће игран у Бањалуци на отвореном терену.

- Честитам Игокеи велики јубилеј, 50 година, и хвала им шт су нас позвали на овај турнир који се одвија овде у дворани и у неким другим условима. Мислим да је то феноменално и да ће уживати сви који воле кошарку - додао је Обрадовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана