Обрадовић: Савршена организација Игокеиног турнира

Милан Зубовић
Обрадовић: Савршена организација Игокеиног турнира

БАЊАЛУКА - Тренер Партизана Жељко Обрадовић похвалио је организацију турнира Игокее која је обиљежила 50. рођендан. Његов тим тријумфовао је у финалу против ЦСКА (74:54).

- Честитам Игокеи велики јубилеј, 50 година, и на свему што је до сада урадила као клуб. Изванредна организација и желим им све најбоље у будућности. Показали су још једном какви су домаћини и овде се увек осећамо феноменално. Организација турнира је била на савршеном нивоу и све је функционисало беспрекорно и још једном им хвала и честитам свима који су били у организацији. Велика је ствар што је било шест екипа, две турске, једна из Израела, ЦСКА, да смо ми били и Игокеа. Надам се да су сви људи уживали у доброј кошарци - рекао је Обрадовић.

Његов тим одиграо је три утакмице у три дана и остварио све побједе. Прво над Хапоелом, затим Турк Телекомом и на крају над Московљанима.

- Мени је најзанимљивија била прва утакмица јер смо тада били најсвежији. Ове друге две, дан за даном, није то било на неком посебном нивоу, али екипа је радила играла и на крају успела да освоји турнир што је најмање важно. Најбитније је да смо се дружили и после седам дана припрема сам имао прилику да нешто проверим. Тек нас чека велики посао - додао је Обрадовић чији ће тим за три дана на Ташмајдану одиграти пријатељски меч са Фунелабрадом такође на отвореном терену.

Похвалио је новјалије у тиму које су одиграле прве утакмице.

- Новајлије се укалапају. Треба им времена. Добри су момци, раде, слушају, а ови који су у тиму већ две године доста им помажу. Не треба да се осећају као нови. Сви су део Партизана и биће део Партизана - истакао је Обрадовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана