Обрадовић: Ово што ми се сад десило нисам доживио три године у Партизану

ГС
Обрадовић: Ово што ми се сад десило нисам доживио три године у Партизану

Обрадовић: Ово што ми се сад десило нисам доживио три године у Партизану

Партизан је након неуспјешне прошле сезоне донио одлуку и у потпуности променио састав тима за нову такмичарску годину.

Од "старих лица" је остао Балша Копривица, а Жељко Обрадовић је у подкасту "X&O's CHAT" говорио о млађим, првенствено домаћим играчима који су га одушевили.

"Постоји једна ствар због које сам пресрећан. Први тренинг који смо имали, седам српских играча, ових младих, сви су остали да шутирају кад сам завршио тренинг… и странци. Али, Бога ми, на крају су сви они остали да шутирају. То се мени за ове три године у Партизану није догодило. Посвећеност… Било је неких играча које смо молили да долазе кад је слободан дан, а они никад нису дошли. Како ћеш да постанеш шутер? Кад завршимо тренинг, ја дам задатак да се убаци 100 шутева, а они ме гледају и кажу: “А зашто 100?”. Најбољи које сам тренирао су свако јутро долазили и убацивали по 500 шутева”, рекао је Жељко Обрадовић у "X&O's CHAT" подкасту, а преноси Б92.

Подсјетимо, Партизан има проблема са повредама пред почетак сезоне.

На првом тренингу се повредио Ајзеа Мајк, на турниру на Сицилији је проблеме са грчевима имао Тајрик Џонс, а потом се појавила информација и да је Аријан Лакић претрпио повреду кука, те да га у саставу неће бити неко вријеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана