Обрадовић: Недостатак мотивације највећи проблем, Игокеа је заслужено победила

Танјуг
Обрадовић: Недостатак мотивације највећи проблем, Игокеа је заслужено победила

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је синоћ послије пораза на домаћем терену од Игокее да су гости заслужено побиједили и додао да је недостатак мотивације био највећи проблем његове екипе.

Кошаркаши Партизана поражени су на свом терену од Игокее 91:89 у мечу седмог кола АБА лиге.

-Честитам Игокеи на заслуженој победи. Ми смо одиграли одлично последњу четвртину, пробудили смо се на њиховој највећој разлици и имали смо лепу шансу да се вратимо, али је нисмо искористили. Френк Камински је имао тај отворен шут за три, онда се после те мртве лопте десило шта се десило - рекао је Обрадовић на конференцији за медије послије утакмице.

Обрадовић је посебно причао о недостатку мотивације у екипи.

-Ово се дешава у овако густом распореду. Пробао сам да почнем са једном поставом од које сам очекивао да буде мотивисана. А десило се да имамо пет ничијих лопти и да сваку узме Игокеа. Вечерас смо имали прилику да видимо како се неки момци боре до последњег атома снаге али и да се неки нису довољно борили - истакао је тренер "црно-бијелих".

Обрадовић је објаснио и због чега није играо Пи Џеј Доужер.

-У договору са мојим стручним штабом закључили смо да му је потребан одмор. На одлуку је утицала и припрема утакмице јер смо против Игокее играли на Суперкупу пред почетак сезоне и знали отприлике смо шта нас очекује - закључио је Обрадовић.

Партизан наредни меч игра већ у сриједу у Минхену, против Бајерна, у осмом колу Евролиге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана