Обрадовић: Највећа лаж је да смо "државни пројекат"

Танјуг
Обрадовић: Највећа лаж је да смо "државни пројекат"

"Мислим да је утакмица била веома добра, имали смо своје шансе, али у завршници смо били брзоплети у одлукама. Нисмо контролисали емоције и то је разлог неуспјеха", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић послије пораза од Црвене звезде у финалу Купа Радивоја Кораћа (85:79).

"Жао ми је због свих људи који су дошли и који воле Партизан. Мислим да три момка нису била дорасла да суде финале, Нису били на нивоу да суде утакмицу, Организација је била врунска, честитам на свему и атмосфера је била лепа", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.

Откад сам дошао, прича се да је Партизан "државни пројекат", да сам ја "државни пројекат"  већа лаж није изговорена, додао је трофејни тренер.

"Апелујем на људе из клуба да изађу са подацима, да видимо како смо ми државни пројека, Ја сам као тренер освојио много трофеја, али је АБА прошле године најдражи, јер знам у каквим условима смо играли".

Трећи пут нисмо освојили трофеј овде у Нишу, али нека се из организације запитају како овакве судије суде финале, нагласио је он.

"Преузео сам одговорност, то сам рекао играчима. Моји лимити су прошли, не могу да утичем на њих. Срећа па имамо паузу, да размислим шта ћемо и како ћемо", поручио је Обрадовић.

Партизан није успио, Звезда одбранила Куп

Милош Теодосић МВП финала Купа Радивоја Кораћа

Сферопулос: Сваки играч је дао све од себе за овај трофеј

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана