Новицки: Надам се да ће Јокић и Дончић играти за Далас!

Б92
Foto: Принтскрин

ЉУБЉАНА- Дирк Новицки, легенда Даласа, био је један од актера опроштајног меча Горана Драгића у Љубљани.

Њемачки кошаркаш је тамо имао прилике да се дружи са бившим колегама и великим пријатељима, а међу њима су свакако и Никола Јокић и Лука Дончић.

Новицки је за Еврохупс рекао да се нада да ће звијезду Денвера и троструког МВП-а једном видјети у дресу Маверикса.

"Надам се да би Јокић и Дончић заједно могли да играју у Даласу. Нисам сигуран да ли ће се то икад догодити, али они су у групи најбољих играча свијета. Тренутно можда и најбољи", каже Новицки.

Сјајни кошаркаш истиче да му се веома допада и како игра Никола Јокић, који се по њему идеално на терену уклапа са Дончићем.

"Имају сјајан однос, поштују се и воле искрено. Проводе вријеме заједно. Нисам сигуран, али свакако да ми желимо да Лука у Даласу остане што дуже може. Надајмо се да тамо и заврши каријеру. Волим Јокићеву игру, игра кошарку страсно и има велики ниво вјештина. Обојица су невјероватни играчи", поручио је Новицки.

На крају, он је рекао и да за сада не зна шта ће радити убудуће.

"Не видим себе у тренерском послу. Ствари брзо могу да се промијене, али не видим себе као тимског тренера. Више себе видим као индивидуалног тренера. Са ФИБА сам био на свим великим турнирима. Имамо породичну канцеларију у Даласу. Учим нове ствари и имам нова интересовања. Држаћу се кошарке, али нисам сигуран у ком капацитету", закључио је Нивицки. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана