Нови шампиони турнира "3x3Борик 2024": Mozzart опет уз најбоље баскеташе

Mozzart
Нови шампиони турнира "3x3Борик 2024": Mozzart опет уз најбоље баскеташе

Тресла се мрежа и биљежили поени на трећем баскет турнир „3x3 Борик 2024" који је одржан у организацији Спортског центра Борик Бања Лука.

Током два дана такмичења, на терену испред Спортске сале Старчевица снаге је одмјерило 18 сениорских и јуниорских екипа, а све их је до побједе бодрио Mozzart у улози генералног спонзора.

„Хвала компанији Mozzart што су били уз нас и ове године приликом организације овог турнира. Њихова подршка, другу годину заредом, нам је значајна јер је ово догађај који је постао важан дио наше спортске традиције", поручио је Ненад Талић, директор Спортског центра Борик, Бања Лука.

Од укупно десет екипа у сениорској конкуренцији и осам у јуниорској, пехаре и вриједне награде однијели су највјештији на терену.

У сениорској категорији побједник је била екипа "Александровац" која је подигла пехар, док је другопласирани тим био "Приједор". Међу јуниорима, побједник је екипа "Градишка", а другопласирани "ПЗ Дедина".

У шутирању тројки тријумфовао је Стефан Милошевић који је проглашен и за МВП турнира. За најбољег судију турнира проглашена је Виолета Симић.

Бројни гости и више од 3.000 гледалаца у публици у два такмичарска дана бодрили су бројне екипе на терену, а ову сјајну атмосферу планирају да понове и за годину дана.

До тада, погледајте како је то изгледало на терену ове године:

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана