Нови пораз Звезде на гостовању: Панатинаикос рутински до побједе

ГС
Foto: Старспорт

Кошаркаши Црвене звезде су поражени од Панатинаикоса у "ОАКА" арени, у оквиру 17. кола Евролиге.

Утакмица са добром одбраном обје екипе од самог старта. Ипак, црвено-бијели су нешто боље ушли у меч, погодили су Митровић на отварању, потом тројку Боломбој и Ханга за два поена.

Звезда је на средини првог квартала имала предност (4:7), али нешто боља игра Панатинаикоса, највише захваљујући Лесору, који је успио да доведе свој тим до предности – 15:11.

До краја прве четвртине, црвено-бијели су захваљујући добром одбраном и транзицијом дошли до -3, а најбољи је био Лука Митровић, који је уписао осам поена – 20:17.

Покушавао је Панатинаикос да се "одлијепи" на старту друге четвртине, али Недовић је пронашао ритам и одржавао црвено-бијеле у егалу (29:27).

У завршници првог полувремена, екипа из Атине је дошла и до највеће предности на мечу у одиграном делу +9 (38:29), али поенима Боломбоја у посљедњем минуту, Звезда успијева да ублажи заостатак – 38:31.

Двоцифрен у редовима Звезде на полувремену, био је Лука Митровић са 10 поена и пет скокова, а пратио га је Недовић са девет поена, преноси Б92.нет.

Код Панатинаикоса, бољи од осталих је био Џереми Грант са осам поена, док је Матијас Лесор уписао седам поена уз три скока.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана