"Нису веровали у дебелог дечака": Јак коментар Јокића на то што је током његовог драфта ишла реклама

ГС
Foto: Танјуг/АП

Интервју који је Никола Јокић дао тамошњој познатој новинарки Малики Ендрјуз очигледно се чека са великом пажњом, поготово што се посљедњих дана појављују и те како занимљиви детаљи.

Прије петог меча између Денвера и Мајамија видјели смо шаљив Јокићев одговор везан за коње, када је рекао да ће једног купити без обзира на исход финала, да би у уторак вече стигао још један занимљив одговор српског кошаркаша.

Малика га је питала о оном чувеном драфту гдје је био 41. пик, и када је током читања његовог имена ишла реклама за Тако Бел, а Јокић је рекао:

- Нису веровали у дебелог дечака. Изгледа да је успело. Не кладите се против дебелог дечака!

 

Занимљива је и изјава хрватског тренера Невена Спахије који је поручио да би НБА прстен требало да добије и Николин менаџер Мишко Ражнатовић, преноси Телеграф.

- Газда клуба нека изради још један прстен и нека га да Мишку. Заслужио је. Била је то највећа превара у историји кошарке. И даље ми није јасно како је таквог талента успио да сакрије. Никоме није пало на памет да га драфтује, а Мишко је у међувремену све договорио с Денвером чији су скаути стално били на тренинзима Меге. Успио је да нико у Европи није имао појма што овај има у Меги. Да је само неко посумњао, да је дошао погледати неки тренинг или утакмицу, па Никола би био међу прва три пика на драфту. Ту нема никакве дилеме - рекао је Спахија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана