Никола Јокић упутио "ултиматум" Денверу

Телеграф
Foto: Агенције

ДЕНВЕР- Српски кошаркаш Никола Јокић тренутно се са репрезентацијом Србије припрема за Олимпијске игре. За то вријеме, у његовим Денвер Нагетсима припрема се озбиљна реконструкција тима за сљедећу сезону у којој, по свему судећи, и он учествује.

Наиме, Кентавијус Колдвел-Поуп више није играч Денвер Нагетса у којима је провео две сезоне и освојио шампионски прстен прошле године. 

Он је одбио нови уговор од 15 милиона долара и одлучио да прихватио онај који му је понудио Орландо: 22 милиона долара годишње и уговор на три године. Тако, Денверу су преко потребна појачања, а на једном од њих "инсистира" и Никола Јокић.

Nikola Jokic has pushed behind the scenes for the Nuggets to get Russell Westbrook. This isn’t the first time he’s wanted to play with him in Denver either. Westbrook would give Michael Malone a trusted, veteran ball handler, which is something the Nuggets need right now.

— Harrison Wind (@HarrisonWind) July 1, 2024

Наиме, новинар ДНВР поста, Харисон Винд који прати дешавања у клубу, открио је да Јокић инсистира на довођењу Расела Весбрука у клуб.

- Никола Јокић се залагао иза кулиса да Нагетси доведу Русела Вестбрука. Ово није први пут да је желио да игра са њим у Денверу. Вестбрук би Мајклу Мелоуну пружио поузданог, искусног играча са лоптом, што је нешто што је Нагетсима тренутно потребно - истакао је Винд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана