Никола Јокић на мети злобних коментара након једне фотографије: "Имаш милионе, освести се више"

ГС
Никола Јокић на мети злобних коментара након једне фотографије: "Имаш милионе, освести се више"

Један од најбољих кошаркаша Никола Јокић своју љетњу паузу користи за одмор у родном Сомбору, гдје је посвећен неким другим активностима осим кошарке.

Никола Јокић на сваком кораку привлачи пажњу, а јавности је посебно занимљив његов хоби, коњичке трке, које никад не пропушта.

У авантурама по Сомбору му се недавно придружио и саиграч из Денвера и пријатељ Арон Гордон, који се у Николином крају по свему судећи одлично проводи, а у то смо се увјерили и на друштвеним мрежама.
Управо је фотографија Гордона и Јокића са конобаром из једног ресторана привукла много коментара на Твитеру. Наиме, они су поручили храну за ношење, а то је подстакло неке људе на негативне коментаре.

"Колики сељак мораш бити да од конобара тражиш да ти спакује од ручка што ниси појео… Брате имаш милионе, освјести се више", гласио је опис изнад једне објаве, да би потом усљедили коментари у одбрану нашег кошаркаша.

У сваком случају, чак и да је Никола тражио да му спакују дио ручка који нису појели, то је сасвим уобичајено у свим ресторанима, без обзира на то колико новца неко посједује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана