Ненад Стефановић за „Глас“: Турнеја у Београду испунила сврху

М.З.
Ненад Стефановић за „Глас“: Турнеја у Београду испунила сврху

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Игокее Ненад Стефановић задовољан је напретком игре своје екипе која је одиграла три контролна меча у Београду, против Бахчешехира, Партизана и Црвене звезде у којима су уписали поразе.

- Против Црвене звезде одиграли смо најбољу утакмицу у припремном периоду. Рецимо, против Бахчешехира смо пали већ на почетку друге четвртине, против Партизана на почетку треће док смо са Звездом били у егалу или вођству 32-33 минута. На крају сусрета када смо губили са неких пет поена разлике имали смо два отворена шута за три поена која нисмо погодили да утакмицу одведемо у неку неизвесност, али то не мења утисак да смо добро одиграли против једне евролигашке екипе за коју знате кога све има у свом саставу. Турнеја и припреме у Београду апсолутно су испуниле сврху и још већи добитак је учинак младих играча и повратак Николе Марића на терен после велике паузе - изјавио је Стефановић за “Глас Српске”.

Његов тим ће у петак играти против Клужа на турниру у румунској Орадеи док ће у другом полуфиналу снаге одмјерити Орадеа и Сласк.

- Чека нас јак турнир где играју две екипе из Еврокупа и биће то нова прилика да подижемо форму пред почетак првенства - навео је Стефановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана