Mozzart уз кошаркашке наде из Витеза

Mozzart
Mozzart уз кошаркашке наде из Витеза

Омладински кошаркашки клуб Витез готово шест деценија биљежи поготке у игри под обручима, а уз асистенцију новог пријатеља клуба, компаније Mozzart, спремни су за нове успјехе.

„У вријеме у којему није једноставно привући спонзоре, посебно за омладинске селекције, а нарочито за клуб који се покушава поновно вратити на старе стазе славе, свака остварена сарадња је велики вјетар у леђа. Радује нас да је компанија Mozzart препознала у нама нешто вриједно улагања, а ми ћемо својим радом настојати то оправдати и створити увјете да ово буде само почетак обострано корисне сурадње", поручује Жељко Палавра, предсједник ОКК Витез.        

 

 

Клуб тренутно броји око 60 чланова који се натјечу у Лиги младих СБК кантона. У највеће успјехе убрајају освајање Купа Херцег Босне и титулу двоструког шампиона Лиге ХБ, али и наступ у Премијер лиги БиХ.

 

 

Најпознатије име из њиховог клуба свакако је Јосип Панџа, првак Еуропе с кадетском репрезентацијом БиХ, који је био дугогодишњи тренер и играч ОКК Витез, а тренутно је у функцији члана УО клуба . Из клуба су потекла и браћа Ивишић који ће догодине бити НБА играчи, као и тренутни предсједник клуба Жељко Палавра који је годинама најбољи 3џ3 баскет играч у БиХ, члан репрезентације БиХ и капитен.

 

Сви планови овог клуба тренутно су усмјерени на омладински погон. Жеља им је да окупе што већи број чланова, како би изградили играче који ће бити носиоци сениорског тима у будућности и вратити клуб на стазе старе славе. Уз праву подршку пријатеља клуба, као што је компанија Mozzart, успјеси су им загарантовани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана