Мирза Телетовић и Моzzart заједно стварају нове шампионе

Mozzart
Мирза Телетовић и Моzzart заједно стварају нове шампионе

Више од 100 дјечака и дјевојчица увјежбавало је шутеве и асистенције на другом Кошаркашком кампу Мирза Телетовић МТ3 у Јабланици и то под будним оком овог НБА аса, а уз асистенцију генералног спонзора, компаније Mozzart.

„Хвала компанији Mozzart у име читавог тима људи који су радили на кампу. Њихова подршка нам значи много. Поред изванредних терена, које су заједно са Мирзом урадили и поклонили и њему и граду Јабланица, значи нам и спонзорски дио како би што више дјеце, која то не могу себи приуштити, ипак учествовали у кампу и доживјели то искуство“, поручио је Аднан Хоџић, члан организационог одмора кампа.

 

Врхунски тренери из Сарајева, Тузле, Мостара и Јајца пратили су напредак 102 полазника, међу којима и 24 дјевојчице, из Тузле, Грачанице, Сребреника, Зенице, Сарајева, Мостара, Јајца, али и из Њемачке, Аустрије, Норвешке…

Њихов идол, Мирза Телетовић, посвећено је радио на теренима са дјецом, давао им савјете, учио их кошаркашким потезима, дијелио им квалитетну опрему коју је самостално дизајнирао и омогућио им идеалне услове за развој и напредак.

Млади таленти су имали прилику и да кроз такмичења покажу шта су научили, а најуспјешнији су освојили вриједне награде. Осим што су посвећено тренирали на Mozzart теренима у Јабланици, будући асови су уживали у слободним активностима. Организатори су малим кошаркашима, осим квалитетних тренинга, смјештаја и оброка, омогућили и кориштење затвореног базена, забаву и друштвене игре, као и одлазак на излете на Блидиње и у Мостар.

 Ова лијепа кошаркашка прича започела је прошле године, захваљујући, прије свега Мирзи Телетовићу, који је желио да у свом родном мјесту направи овакав кошаркашки камп и модерне, функционалне вањске терене за кошарку. То се и остварило уз помоћ компаније Mozzart која је донирала средства за изградњу терена и другу годину заредом подржала организацију кампа, уз жељу да ова успјешна сарадња у будућности изњедри много нових шампиона игре под обручима.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана