Миро Вукоје преузео Јахорину: Свидјеле су ми се амбиције

Д. Д.
Миро Вукоје преузео Јахорину: Свидјеле су ми се амбиције

ПАЛЕ - Новајлија у кошаркашком прволигашком друштву Републике Српске Јахорина Пале има високе амбиције. Овај тим ангажовао је неколико појачања, а на клупу је сјео искусни тренер Миро Вукоје.

Поменути стручњак је са пуно успјеха водио Херцеговац и Леотар, а сад ће имати нови изазов на клупи Јахорине.

- Свидјеле су ми се амбиције Јахорине, тако да сам одлучио да прихватим понуду. Они су новајлија у прволигашком друштву и сматрам да треба да идемо постепено корак по корак ка високим циљевима. Уводио сам Леотар и Хео у виши ранг такмичења, тако да знам и сад шта ме очекује. Јахорина је веома добро организован клуб, тако да вјерујем да ћемо, како такмичење буде одмицало, бити све бољи - рекао је Вукоје.

Агилна управа је најавила борбу за титулу шампиона, али тренер је свјестан искушења и жели да се иде постепено.

- Јахорини је ово прва сезона у вишем рангу, тако да треба времена за привикавање. Видјећемо у јесењем дијелу сезоне какви су нам ривали и на чему још треба да радимо. Познајем лигу и знам каква су ту искушења, а имамо довољно времена да се спремимо. Очекујем да ускоро будемо и комплетни - додао је нови тренер.

За сада су тим појачали Американци Џевион Меј и Леандро Вашингтон, те Немања Окиљевић из Рогатице.

- Вашингтон ускоро треба да нам се прикључи и да онда будемо комплетни те да се уигравамо за нову сезону. Задовољан сам изгледом тима, видјећемо ситуацију кад почну утакмице, како изгледамо и како ће се играчи снаћи у вишем рангу - додао је  нови тренер Јахорине.

Екипа ће већ за викенд имати прве провјере на турниру у Горажду, а затим ће у сриједу играти против Варде ХЕ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана