Мелоун: Јокић је био сјајан

Танјуг
Foto: Агенције

ДЕНВЕР - Тренер кошаркаша Денвера Мајк Мелоун похвалио је цијелу екипу послије побједе над Лоса Анђелес Лејкерсима 132:126 у првом мечу финалне серије Западне конференције, а посебно је апострофирао феноменалну партију Николе Јокића.

Српски центар је утакмицу завршио са 34 поена, 21 скоком и 14 асистенција.

"Погодили смо неке шутеве, Џамал Мареј, Јокић, Мајкл Портер... Убацили су шутеве који су нам били неопходни. Никола је био сјајан, агресиван у вођењу лопте, закуцавао у транзицији. Причали смо и раније, агресиван Јокић је веома ефективан. Одрадио је паклен посао, али морам да честитам и Џамалу, који је пред меч био под знаком питања, борио се са болешћу", рекао је тренер Нагетса после утакмице на конференцији за медије.

Мелоун је затим наставио да хвали изабранике.

"Рекао сам момцима да можемо да будемо задовољни победом, одбранили смо домаћи терен и у овом тренутку сезоне је тешко тријумфовати, али наша одбрана мора да буде проклето боља. Шутирали су 66 одсто у другом полувремену, постизали лаке поене. Не желимо да се претворимо у тим који ће да се труди да постигне поен више, истраје дуже. Много је ствари на које морамо да обратимо пажњу, да их радимо боље, али 19 поена у транзицији, 17 скокова више и 29 асистенција на 11 изгубљених лопти, то су добре бројке", закључио је Мелоун.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана