Медик плус најбољи у Модричи

Г.С.
Медик плус најбољи у Модричи

МОДРИЧА -Екипа Медик плус Модрича у саставу Никша Милуновић, Стефан Милошевић, Александар Иветић и Ђорђе Тополовић шампион је 3×3 турнира у Модричи који је одигран у склопу лиге Републике Српске.

Они су у финалном сусрету резултатом 21:13 били бољи од екипе 3x3 АК Секулић из Србије за коју су играли Стефан и Немања Жигон, Милан Шкундрић и Ђорђе Петровић.

МВП турнира био је Стефан Милошевић, који је након освојеног новог лигашког турнира похвалио ривала у финалу, те фер и коректну игру.

“Одлична и борбена екипа стала је испред нас. Екипа из Србије одиграла је одличан турнир у Модричи, зауставили су чак и Партизан. Били смо ипак спретнији, заудтавили их и ево одбранили титулу од прошле године. Идемо даље, наредна је Козарска Дубица у каравну лиге”, поручио је Милошевић.

И након Добоја, публика у Модричи имала је прилику да ужива у одличном баскету,а треба истаћи да је за Партизан играо Андреј Милутiновић некадшњи члан КК Партизан, док је за екипу Власнице играо Александар Лазић играч подгоричке Будућности.

ЧетвртфиналеПартизан (Србија) - Еластик Власеница 21:13, 3×3 АК Секулић - Клуб Монте Карло 22:10 , Медик плус Модрича - Квадови Брод 22:12, Ресторан Јовић – WWин 3x3 16:12

Полуфинале Партизан - 3×3 АК Секулић (Србија) 11:12,  Медик плус Модрича - Ресторан Јовић 21:15

Финале: 3x3 АК Секулић – Медиц плус Модрича 13:21

Наредни турнир лиге Република Српска игра се 7. јула у Козарској

Дубици, а затим 8. у Теслићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана