Марио Накић се вратио тренинзима

Д.Д.
Марио Накић се вратио тренинзима

ЛАКТАШИ - Кошаркашки клуб Игокеа наредне сезоне највеће појачање добиће из својих редова. У тим се након повреде враћа млади Марио Накић.

Талентовани кошаркаш је повриједио предње укрштене лигаменте кољена на утакмици против Нимбурка у октобру 2022. године. Услиједила је операција па опоравак, а Накић је почео да тренира с екипом. У потпуности је залијечио повреду али у клубу не журе и постепено ће да га уводе у игру и дозирају повратак.

- Осећам се одлично. Наравно да сам се ужелео кошарке. Жеља је на максималном нивоу, једва сам чекао да почнем с припрема са саиграчима и новим стручним штабом. Повреда је прошлост, све то је иза мене. Радио сам ових девет месеци. Имао сам велику подршку клуба, саиграча што ми је пуно значило. Најгоре је иза мене и спреман сам да с пуно самопоуздања уђем у сезону, и да наставим тамо гдје сам стао прошле и да идемо ка нашим циљевима. Нема никакве журбе. Кренућу да радим и с екипом, све иде како треба после опоравка колена и нема тензија. Колено је добро и то је најважније. Како буду одмицале припреме, стручни штаб и лекарски тим ће да процене кад могу да кренем са игром - рекао је Накић.

Игокеа ће у наредном првенству да буде спој младости и искуства. Оно што је најбитније сачувана је окосница из прошле сезоне и доведени су искусни кошаркаши.

- Довели смо искусне играче. Остао је Драган Милосављевић, затим Марко Јошило који пуно значе за свлачионицу и то нам много важно, посебно сад кад су дошли Марко Јеремић и Зоран Николић. Њих двојица су играла на високом нивоу и за најјаче клубове и то доста значи за млађе играче. Мислим да нам је битно да смо сачували окосницу, јер имамо добру атмосферу како у свлачионици тако и на терену. Екипа ми се баш свиђа, добар микс искуства и младости, која доноси енергију и надам се добре резултате - поручио је Накић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана