Бомба у НБА: Дончић прелази у Лејкерсe?

ГС
Foto: Агенције

Лука Дончић је сљедећи лидер ЛА Лејкерса!

Леброн Џејмс је и са 39 година био МВП олимпијскиг турнира у кошарци, али ипак године га сустижу. Ове сезоне ће заједно са сином играти у Лос Анђелес Лејкерсима, а амерички медији наводе да се Лејкерси спремају да послије одласка Џејмса у пензију ангажују Луку Дончића. 

Новинар "Рингера" Кевин О'Конор је истакао да је већ сада у Лос Анђелесу одлучено да ће сљедећи вођа тима бити Лука Дончић и да се планира огроман уговор за њега када му истекне сарадња са Даласом. За двије године истиче уговор словеначког плејмејкера и већ сада су Лејкерси сигурни да ће он доћи. 

"У овом подкасту и на 'Рингеру' сам већ причао о томе да Лејкерси виде Луку као њихову будућност. Неће бити лако да се то изведе, Далас је управо дошао у финале и током паузе су радили веома добро да би побољшали састав. Тако да, видјећемо да ли ће успјети план Лејкерса", навео је О'Конор.

Далас је уз Дончића и Кајија Ирвинга довео и Клеја Томпсона, а ту су и недавна појачања Пи Џеј Вошингтон и Данијел Гафорд који су се добро уклопили, као и одлични руки Дерек Лајвли, пише Мондо.

Што се Лејкерса тиче, Леброн има уговор на још ову сезону, Ентони Дејвис на још три, а мало ко из тима има сарадњу на више од двије сезоне.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана