Лос Анђелес Клиперси домаћини Ол-стар викенда 2026. године

Танјуг
Foto: АП

ЛОС АНЂЕЛЕС- Ол-стар утакмица кошаркашке НБА лиге биће одиграна у Лос Анђелесу 2026. године, саопштено је данас на званичном сајту такмичења.

Ол-стар меч НБА лиге 2026. биће одигран у новој дворани ЛА Клиперса "Интуит дом" у Инглвуду. Планирано је да Ол-стар утакмица буде одиграна 15. фебруара 2026. године.

Из НБА подсјећају да ће Ол-стар викенд по седми пут бити одигран у Лос Анђелесу, а први пут у "Интуит дому", који ће бити отворен пред почетак наредне сезоне. Клиперси планирају да се у нову халу преселе у јуну ове године. Свечано отварање нове дворане планирано је за август.

Комесар НБА лиге Адам Силвер провео је сат времена у обиласку локације заједно са предсједником ЛА Клиперса Стив Балмер, председницом пословних операција Клиперса Џилијан Цукер, градоначелницом Лос Анђелеса Карен Бас и градоначелником Инглвуда Џејмсом Батсом.

"Добра вијест је да ће у хали бити одиграна кошаркашка сезона прије ол-стар утакмице и то ће бити прилика да се увјеримо да је све на нивоу. Била би ризичнија понуда да смо одредили да се ол-стар овде игра сљедеће сезоне", рекао је Силвер.

Ол-стар викенд 2026. године почеће 13. фебруара утакмицом звијезда у успону, дан касније је такмичење у вјештинама, шутирању тројки и закуцавањима, а 15. фебруара је на програму Ол-стар меч.

Ол-стар викенд ове године биће одржан у Индијанаполису, а 2025. у Сан Франциску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана