Лијепе вијести за Пешића - Богдановић игра за Србију

Д.Д.
Лијепе вијести за Пешића - Богдановић игра за Србију

АТЛАНТА – Једна брига мање за селектора Светислава Пешића. Кошаркаш Атланте Богдан Богдановић не оставља дилему око наступа за репрезентацију

Најважнија тема био је Богдановићев састанак са селектором Светиславом Пешићем прије утакмице у Чикагу, а Богдан је поврдио да ће сигурно играти на Мундобаскету.

-Причали смо, разговарали. Само да ме здравље послужи, мој наступ никад није упитан", одушевио је Богдановић у разговору за Радио телевизију Србије.

Српски кошаркаш је у све бољој форми.

-Не могу да кажем да сам задовољан са свиме, али ми је драго да сам се вратио на терен и да немам проблеме. Прошле године сам имао проблеме, играо са таблетама да бих био на свом нивоу. Драго ми је да сам изгурао то. Било је тешко, поготово ментално, али сада је то иза мене и идемо даље", закључио је он.

Атланти је побједа против Чикага била неопходна како би се пласирала у плеј-ин. Велики притисак био је на леђима играча Хоукса, али им то није сметало да пруже сјајну партију и стигну до тријумфа.

"Увијек је притисак добар. Ако је права екипа ми то искористимо да се ујединимо", јасан је Богдановић, који је недавно потписао нови трогодишњи уговор са Атлантом.

"Драго ми је да сам потписао уговор. Идемо даље", кратко је прокоментарисао Богдан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана