Леброн одбио Вориорсе

ГС
Леброн одбио Вориорсе

Леброн Џејмс одбио је понуду Голден Стејт Вориорса да пређе у њихове редове у финишу "прелазног рока" прошлог четвртка.

Власник Вориорса Џо Лејкоб директно се обратио власници Лос Анђелес Лејкерса Џини Бас у вези са потенцијалном "бомбом".

Међутим, за трејд нису били заинтересовани ни Лејкерси ни Џејмс, иако би то значило да би постао саиграч са Стефом Каријем.

Леброн игра на врхунском нивоу иако има 39 година, због чега су Вориорси и видјели своју шансу да га приволе да дође код њих и можда продуже живот својој трофејној династији.

Лекоба је охрабрила друга звијезда Вориорса Дрејмонд Грин, пише ЕСПН, али у Лос Анђелесу нису били заинтересовани да чују чак ни шта им нуди ривал из Сан Франциска.

Бас је наводно рекла Лекобу да нема жељу да трејдује Леброна, али да одговор о Леброновом ставу мора да потражи код његовог агента Рича Пола, који заступа и Грина.

Пол је рекао Лекобу и генералном менаџеру Вориорса Мајку Данливију Џуниору да Леброн нема немјеру да буде трејдован и да жели да остане "језераш".

Исти одговор су Вориорси добили и од ГМ-а Лекерса Роба Пелинке, који је истакао да ЛАЛ жели да задржи Џејмса.

Прво га тражили Филаделфија 76ерси

ЕСПН преноси да је дан раније Грин послао поруку Полу да му помогне да убиједи Џејмса да му се придружи у Голден Стејту.

Грин је на сличан начин помогао у "регрутовању" Кевина Дурента.

Наводно су се недјељу дана прије Вориорса за потенцијални трејд Леброна Џејмса интересовали и Филаделфија 76ерси, али је Пелинка колеги из Пенсилваније Дерилу Морију узвратио интересовањем за МВП-ја лиге Џоела Ембида, пише ЕСПН.

То је ставило тачку на кратку конверзацију два генерална менаџера.

Наводно се Мори интересовао и код Финикс Санса за Дурента, а када је и од њих добио не, распитивао се за Девина Букера и Бредлија Била.

Очекивано, добио је још два не, тврди извор америчке ТВ мреже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана