Леброн Џејмс и његов син Брони постали саиграчи и исписали историју НБА

ГС
Леброн Џејмс и његов син Брони постали саиграчи и исписали историју НБА

ЛОС АНЂЕЛЕС - Ноћас је у Берклис центру у Бруклину одржан други круг НБА драфта на којем је исписана историја, јер су Лос Анђелес Лејкерси драфтовали Бронија Џејмса (19) који би тако требао заиграти са славним оцем Леброном (39).

Брони је изабран као 55. пик након што је пропустио прилику да буде изабран у првом кругу у сриједу, али сада ће заједно с оцем ући у историју НБА лиге - њих двојица постаће први отац и син који ће заједно наступати у НБА лиги за исти тим, чиме је испуњен дугогодишњи Лебронов сан.

Како преноси ЕСПН, Леброн је био “веома емотиван” у тренутку када је његов син изабран од Лејкерса, а породица Џејмс се окупила у Њујорку на вечери гдје су посматрали другу рунду НБА драфта.

Леброн се огласио на Инстаграму гдје је објавио фотографију са сином када је био дјечак уз опис “насљеђе”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@kingjames)

;

 

Брони долази у НБА лигу са Универзитета Јужна Калифорнија гдје је у просјеку постизао 4,8 поена, 2,8 скокова и 2,1 асистенцију за 19,4 минута по утакмици.

Ига на позицији бека-шутера, а у фокус јавности је стигао прошле године када је доживио срчани удар због чега је паузирао пет мјесеци, но на срећу се опоравио и вратио кошарци.

С друге стране, Леброн је ушао у посљедњу годину уговора са Лејкерсима и има рок до суботе да се одлучи за свој статус наредне сезоне, али извјесно је да ће након овога остати у Лос Анђелесу, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана