Лавови одбранили титулу шампиона

Г.С.
Лавови одбранили титулу шампиона

БАЊАЛУКА - Женска јуниорска екипа Лавови Брчко одбранила је титулу шампиона Републике Српске. На финалном турниру првенства Републике Српске Лавице су у полуфиналу савладале Млади Крајишник 75:48, док су у великом финалу биле успјешније од Орлова 67:63.

Милица Ђокић, Јелена Лазаревић, Тамара Шаренац, Валентина Дошић, Сара Ђокић, Анђела Бекић, Ана Ђокић, Ајла Реџовић, Ксениа Вукић, Јелена Ђурић и Андреа Мирановић, предвођене тренерским двојцем Александар Ближњаковић и Сањин Видовић, екипа је која је освојила титулу јуниорског шампиона Републике Српске за сезону 2022-2023, још једном доказавши да се ради о вансеријској генерацији која одличне наступа биљежи у и сениорској селекцији кроз Првенство БиХ и WАБА лигу!

За најкориснијег играча финалног турнира (МВП) изабрана је Милица Ђокић, а поред тога капитен Лавова освојила је још једно појединачно признање. Поред награде за МВП-а, Милица Ђокић је била и најбољи стријелац турнира са укупно 54 постигнутих поена у двије утакмице!

Освајањем титуле шампиона Републике Српске, јуниорке КК Лавови оствариле су и пласман на полуфинални турнир Првенства БиХ, и имаће прилику да бране и титулу шампиона освојену прoшле сезоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана