Курбанов и Рајковић одушевљени отвореним тереном

Милан Зубовић
Foto: ВЕЛИБОР ТРИПИЋ

БАЊАЛУКА - Екипа ЦСКА славила је против Игокее на њеном турниру, а легендарни руски кошаркаш и дугогодишњи члан московског тима Никита Курбанов био је изненађен што је утакмица играна под отвореним небом.

- Драго ми је да сам овдје и ово ми је био први пут да играм на отвореном терену против доброг тима. За нас је то био добро искуство и добар је турнир у предсезони јер нам треба доста утакмица за уигравање. Добар је тренутак да наш тим напредује иако имамо још неких елемената у игри које морамо да исправимо. Свака утакмица је важна и ако играте против евролигашких тимова биће то добро искуство за млађе играче - нагласио је Курбанов.

Његов тренер Емил Рајковић похвалио је организацију прве утакмице.

- Све је импозантно изгледало. Овај терен, публика и атмосфера били су одлични и мислим да су играчи уживали. Били смо мало забринути хоће ли паркет бити добар, али све је прошло супер. Ово је добар корак напред у овом делу припрема за обе екипе. Игокеа је била хендикепирана јер није имала плејмејкера и неколико других играча па је то на крају пресудило побједника односно наш притисак. Да су били комплетни било би другачије, али и ми нисмо још комплетни и треба да нам стигне још једно појчање на позицији бека шутера те да вратимо Антонова у строј. Имамо још неке играче који нису спремни,а ли су показали потенцијал да буду ту и да радимо - рекао је Рајковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана