Кошаркашки турнир “Ацо - Прле - Миленко”: Џуверова дебитује на клупи

Г.С.
Кошаркашки турнир “Ацо - Прле - Миленко”: Џуверова дебитује на клупи

БАЊАЛУКА - Женски кошаркашки клуб Орлови и ове године биће домаћин турнира “Ацо - Прле - Миленко” који се игра у част великана бањалучке кошарке Александра Јурића, Милана Тошића и Миленка Новаковића. Новом тренеру Орлова Весни Џувер ово ће бити прилика да се представи бањалучкој публици.

- Мени је велика част што ћу бити део великог клуба, а са мном је дошло и шест нових играчица. Упознајемо се, радимо и јако сам задовољна оним што смо до сада урадили. Надам се да ћемо до почетка првенства све поправити јер су нам жеље и амбиције велике. Клуб има доста трофеја иза себе и надамо се да ћемо поновити резултате. Турнир ће нам пуно значити да видимо да ли смо на добром путу. До првенства имамо три седмице и надам се добрим партијама - рекла је Џуверова.

Полуфинала су планирана за суботу и у првом од 17 часова ће се састати Дуга (Шабац) - Пламен (Пожега), док ће од 19 сати играти градски ривали Орлови и Млади Крајишник. Утакмица за треће мјесто на распореду је у недјељу од 16 часова, а финале од 18.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана