Кошаркаши Партизана остварили побједу против Албе

GS
Foto: Sportal

Кошаркаши Партизана су показали карактер и славили су у 33. колу Евролиге против Албе у Берлину резултатом 94:83 (23:15, 24:19, 25:28, 22:21).

Они су били најбољи када је највише требало и сада им остаје још један корак, меч са Валенсијом у Београду, али ће се о његовој судбини и плеј-ину питати и други тимови.

Да је Партизан у претходним мечевима играо овако и да је имао упола оволико жеље, сада би много лакше дисао, али прошлост не може да се мијења, а на његову срећу, уз све пропусте које је имао, још је у трци за плеј-ин, у којој му је ова побједа злата вриједна. 

Гости су у Берлину одиграли изузетно на обе стране терена. Све је почињало од добре одбране, пратио је скок, а напад је био организован и брз, онакав по каквом се Партизан препознавао у најбољим данима током ове сезоне, што је знатно лошијег ривала оставило без шансе да парира одличној београдској екипи.

Београдску екипу су предводили Нанели са 16, Дозијер и Пантер са по 15 и Ледеј са 14 поена, док је Аврамовић постигао 11, преноси Спортал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана